UNIBET MOBIILI VEDONLYÖNTI

Moni meistä betsaa nykyään nimenomaan mobiilissa, sillä puhelin tai tabletti kulkevat mukana paikasta toiseen huomattavasti tietokonetta helpommin. Unibet tarjoaa asiakkailleen erinomaisen mobiilivedonlyöntialustan sekä laadukkaan Vedonlyönti-sovelluksen, jotka mahdollistavat vedonlyönnin käytännössä aikaan ja paikkaan katsomatta. Aseta mobiilivedot suosikkijoukkueesi puolesta nyt missä ja milloin tahansa!

UNIBET MOBIILI VEDONLYÖNTI – BETSAA PUHELIMELLA TAI TABLETILLA

Valtaosa netin palveluista on nykyään saatavilla myös mobiilissa, ja moni meistä on siirtynyt melkeinpä huomaamattaan selaamaan nettiä ensisijaisesti mobiililaitteilla. Puhelimella tai tabletilla luetaan päivän uutiset ja hoidetaan myös verkkokauppatilaukset, pankkiasiat sekä muut oleelliset askareet.

Mobiililaitteiden käytön yleistymisen myötä myös Unibetilla on keskitytty entistä enemmän mobiilipalveluntarjonnan kehittämiseen, ja tätä nykyä Unibet mobiili vedonlyönti toimiikin kuin rasvattu. Kaikki vetokohteet löytyvät myös mobiilista, ja toimivan vedonlyöntikokemuksen kruunaa sivuston live stream -lähetykset, jotka vievät mobiilibetsaamisen täysin uudelle tasolle. Olipa käytössäsi sitten Android-laite, iPhone tai iPad, Unibet TV toimii täysin ongelmitta.

VALITSE SELAIN TAI SOVELLUS

Mobiilivedonlyönti onnistuu Unibetilla joko suoraan laitteen selaimen kautta tai ladattavan Vedonlyönti-sovelluksen kautta. Valitsitpa kumman tavan tahansa, tarjolla on todella monipuolinen ja kattava kohdevalikoima erittäin kilpailukykyisillä kertoimilla varustettuna. Lisätehoa betsaukseen tuovat myös erinäiset mobiilitarjoukset.

MOBIILIVEDONLYÖNNIN ABC

Tällä sivulla tutustumme tarkemmin Unibetin tarjoamiin mobiilivedonlyöntipalveluihin ja mobiilissa betsaamiseen ylipäätänsä. Mikäli esimerkiksi harkitset keskittäväsi pelaamistasi entistä enemmän mobiiliin tai pohdit, toimiiko Unibet TV iPad laitteellasi, tämä sivu on juuri sinua varten. Ota haltuun mobiilibetsaamisen ABC jatkamalla lukemista!

MITÄ ON MOBIILIVEDONLYÖNTI?

Mobiilivedonlyönti on mobiililaitteella, kuten esimerkiksi älypuhelimella tai tabletilla tapahtuvaa vedonlyöntiä. Se on yleistynyt rytinällä viimeisen 10 vuoden aikana, sillä teknologia on kehittynyt siinä määrin, että modernit mobiililaitteet vastaavat nykyään ominaisuuksiltaan jo hyvinkin pitkälti tietokoneita.

Tämä taas on johtanut siihen, että moni palveluntarjoaja on alkanut kehittää palveluitaan entistä enemmän mobiiliyhteensopivampaan suuntaan. Esimerkiksi verkkokaupat ovat kehittäneet sivustoistaan mobiiliyhteensopivampia, ja pankit ovat kehitelleet mobiilipankkisovelluksia, joiden ansiosta pankkiasiat pysyvät reilassa mobiililaitteen kautta.

Kehittynyt teknologia ja palveluntarjoajien nopea reagointi kysyntään on mahdollistanut sen, että arkiset askareet, kuten vaikkapa laskujen maksu tai nettishoppailu onnistuvat nykyään vaivattomasti myös puhelimella ja tabletilla. Sama pätee rahapelaamiseen netissä, ja esimerkiksi Unibetilla mobiili vedonlyöntiin on panostettu viime vuosikymmenen aikana huomattavasti.

Mobiilivedonlyönti vastaa suurimmilta osin ihan tavallista vedonlyöntiä, jota moni on tottunut harrastamaan jo aiemmin tietokoneen kautta. Tarjolla on yleensä tismalleen samat vetokohteet täysin identtisillä kertoimilla, joten kyseessä on hyvinkin pitkälti sama prosessi. Pieniä eroja kuitenkin on, ja nämä tulevat esiin esimerkiksi käyttökokemusta ja käyttöliittymää vertaillessa.

Siinä missä tietokoneella sivustoilla on enemmän tilaa näyttää useita asioita saman aikaisesti, mobiililaitteiden näyttöjen pienet koot eivät ole yhtä tilavia. Näin ollen mobiilisivustot tai -sovellukset ovat useimmiten hieman erinäköisiä kuin vastaavat sivustot tietokoneella.

Esimerkiksi Unibet mobiili vedonlyönti -sivustolla yleisnäkymä on hieman erinäköinen kuin tietokoneella. Mobiilissa vastassa on alkuun yleisnäkymä, jonka ylälaidasta löytyy sivuvalikko. Sivuvalikko aukeaa, kun napautat sitä, ja sen kautta löydät tiesi erinäisten vetokohteiden tykö. Itse vedonlyöntipuoli taas muistuttaa paljolti tietokoneen vastaavaa, mutta toki kohteet on aseteltu hieman eri tavoin, mobiililaitteesi näyttökokoon mukautuen.

Mobiilivedonlyönti tapahtuu kuitenkin tismalleen samalla tavalla kuin tietokoneellakin ja sen kiistaton plussapuoli on joustavuus. Koska mobiililaitteet kulkevat mukanamme käytännössä mihin tahansa, mobiiliyhteensopivan vedonlyöntialustan ansiosta myös vetokohteet ovat aina vain napautuksen tai parin päässä.

KAKSI ERI TAPAA BETSATA MOBIILISSA

Unibet tarjoaa asiakkailleen kaksi tapaa lyödä vetoa mobiilissa. Tarjolla on paitsi erittäin toimiva selainpohjainen versio, myös omat sovellukset iPhonelle, iPadille ja Android-laitteille.


Selainversion käyttäminen onnistuu laitteella kuin laitteella, ja se muistuttaa hyvinkin paljon tietokonesivustoa. Saman sivuston kautta on siis mahdollista betsata sekä pelata casinopelejä ja pokeria. Sen käyttö ei edellytä mitään latauksia, vaan homma hoituu yksinkertaisesti laitteen selaimen kautta.


Vastaavasti taas sovellukset ladataan suoraan omalle laitteelle, jonka jälkeen pääset betsaamaan suoraan kotinäyttösi kautta. Unibet tarjoaa oman mobiilisovelluksen vedonlyöntiä varten, jonka lataaminen onnistuu niin iOS- kuin Android-laitteillekin.


Vaihtoehtoja mobiilivedonlyöntiin on kaksi kappaletta, sillä pelaajat ovat erilaisia. Siinä missä yksi suosii sovelluksia, toinen kokee lataamisen ja sovelluspäivitysten asentamisen työlääksi ja betsaa mieluiten selaimen kautta. Kummassakin on puolensa, ja mikäli pohdit vielä, kumpi näistä vaihtoehdoista sopii paremmin omiin pelitottumuksiisi, tutustu niihin tarkemmin alta.


ASETA MOBIILIVETOJA SELAIMESSA

Selaimessa tapahtuva mobiilivedonlyönti muistuttaa hyvinkin paljon tietokoneella tapahtuvaa betsausta – ja lopultahan kyseessä on täysin sama sivusto, mutta vain mobiililaitteen ruudulta tarkasteltuna.


Unibetin sivusto on tuotettu responsiivista teknologiaa hyödyntäen, joten se tunnistaa käyttämäsi laitteen automaattisesti ja mukautuu sen näytön koon mukaan. Tämä johtaa siihen, että näkymä on hieman erilainen esimerkiksi tietokoneella, iPhonella tai iPadilla katseltuna, vaikka sivusto onkin sama. Suurimmat erot visuaalisessa ilmeessä ovat valikoissa, jotka saattavat olla esimerkiksi erikseen avattavia tai tavanomaista pienempiä mobiililaitteilla.


Vedonlyönti mobiiliselaimen kautta on helppo vaihtoehto, sillä ylimääräisiä latauksia ei tarvita. Voit yksinkertaisesti avata laitteesi selaimen, kuten Safarin tai Chromen, kirjoittaa osoiteriville Unibetin osoitteen ja siirtyä sivustolle. Jos sinulla on jo pelitili, voit kirjautua sisään tavalliseen tapaan ja aloittaa vedonlyönnin.

Kun olet kirjautuneena tilillesi, voit valita vetokohteiden listalta haluamasi kohteen ja lisätä sen vetokupongillesi napauttamalla sitä. Tämän jälkeen vetokuponki aukeaa sivun alalaitaan ja voit asettaa panoksen ja vahvistaa vedon.


Vetokohteiden valikoima on tismalleen sama kuin tietokoneellakin ja löytääksesi omat suosikkilajisi voit käyttää joko käteviä lajisuodattimia tai hakutoimintoa. Kun mieluisa kohde on löytynyt, napauta sitä lisätäksesi sen kupongillesi ja viimeistele mobiiliveto asettamalla panos. Kaikki asettamasi vedot tallennetaan tilillesi samaan tapaan kuin tietokoneellakin, ja voit tarkastella aiemmin tekemiäsi veikkauksia oman tilisi kautta.


Kun haluat lopettaa, voit yksinkertaisesti kirjautua ulos tililtäsi ja sulkea selaimen – aivan kuten tietokoneellakin. Huomaa, että mikäli et kirjaudu ulos itse, sinut kirjataan ulos yleensä automaattisesti tietyn ajan kuluttua.


LYÖ VETOA UNIBET-SOVELLUKSEN KAUTTA

Jos suosit selaimen sijaan sovelluksia, voit ladata Unibetin Vedonlyönti-sovelluksen suoraan laitteellesi. Tarjolla on oma sovellus sekä iOS- että Android-käyttäjille.


Mikäli sinulla on iOS-laite, kuten iPhone tai iPad, voit ladata sovelluksen suoraan App Storesta. Kirjoita vain sovellushakuun ”Unibet” ja valitse tarjotuista vaihtoehdoista Vedonlyönti-sovellus. Viimeistele lataus vahvistamalla se laitteestasi riippuen salasanalla, Touch ID -sormenjälkitunnistuksella tai Face ID -kasvojentunnistuksella. Kun lataus on valmis, voit siirtää sovelluksen haluamaasi paikkaan Koti-näytölläsi.


Jos taas käytät Android-laitetta, sovelluksen lataaminen tapahtuu suoraan Unibetin sivuilta. Google Play -kauppa ei valitettavasti tue rahapelisovelluksia lainkaan, joten tästä syystä appia ei löydy sieltä. Ennen kuin lataat Android-sovelluksen, varmista, että olet hyväksynyt laitteesi latausasetuksista tuntemattomat lähteet. Tämän jälkeen voit ladata sovelluksen seuraavasti:

Mene Unibetin sivuille ja klikkaa kohtaa ”Sovellukset”.

Valitse ”Vedonlyönti”-sovellus ja kopioi sivulla oleva latauslinkki ja liitä se mobiiliselaimesi osoiteriville.

Lataa sovellus laitteellesi ja siirrä se haluamaasi paikkaan kotinäytölläsi.

Kaiken kaikkiaan tämä prosessi muistuttaa paljolti sitä, kun lataat jonkin uuden ohjelmiston tietokoneellesi. Lataamasi sovellustiedosto lisätään laitteesi latauksiin, jossa voit viimeistellä sovelluksen asentamisen. Kun asennus on valmis, voit halutessasi käydä taas muokkaamassa latausasetuksiasi ja estää tuntemattomat lähteet.

Kun käytät sovellusta, pääset vetokohteiden pariin kätevästi aina suoraan kotinäytöltäsi. Sinun ei siis tarvitse avata selainta ja siirtyä erikseen Unibetille, vaan voit yksinkertaisesti klikata sovelluksen auki aloittaaksesi betsaamisen. Tarjolla on kaikki samat lajit, kertoimet ja vetokohteet kuin selainversiossakin sekä muutama erikoisuus, kuten esimerkiksi Katso ja betsaa -palvelu, josta kerromme lisää hieman alempana.

Sovelluksen kautta voit saada myös muistutuksia, kun oma suosikkijoukkueesi pelaa tai kun joukkueen pelit ovat lähestymässä. Voit mukauttaa sovelluksen ilmoitusasetuksia tarkemmin omalla laitteellasi.

SOVELLUS VAI SELAINVERSIO – KUMPI ON PAREMPI UNIBET MOBIILI VEDONLYÖNTIIN?

Kuten jo todettu, selainversio ja vedonlyöntisovellus jakavat pelaajia. Yksi suosii ehdottomasti selainta, kun taas toinen kokee sovelluksen huomattavasti helppokäyttöisemmäksi. Löytääksesi itsellesi sopivan tavan Unibet mobiili vedonlyöntiin kannattaa miettiä omia pelitottumuksia.

Selainversio on erinomainen vaihtoehto, mikäli et halua ladata laitteellesi mitään ylimääräistä ja haluat välttyä sovelluspäivityksiltä. Sovelluksia nimittäin päivitetään lopulta melko usein, ja mikäli et ole laittanut automaattisia päivityksiä päälle, täytyy päivitykset latailla aina säännöllisin väliajoin erikseen.

Toinen selainta puoltava seikka on laajempi pelitarjonta. Siinä missä Vedonlyönti-sovelluksen kautta onnistuu vain vedonlyönti, selaimen kautta voit pelata myös casinopelejä ja pokeria. Näille pelituotteille tosin on olemassa omat sovellukset, joten halutessasi voit ladata myös Casino- ja Pokeri-sovellukset Unibetin sivuilta.

Sovelluksen plussapuoliin taas lukeutuu eittämättä sen helppokäyttöisyys; vedot voi asettaa supernopeasti, sillä kohteiden pariin pääsee kotinäytöltä vain yhdellä napautuksella. Sovellusten kautta onnistuu myös liveurheilun seuraaminen koko näytöltä – kiitos Katso ja betsaa -toiminnon.

Lopulta kuitenkin itselle paras vaihtoehto löytyy aina kokeilemalla. Sovellusten poistaminen on lopulta yhtä yksinkertaista kuin niiden lataaminenkin, joten voit huoletta ladata laitteellesi Unibet mobiili vedonlyönti -sovelluksen kokeillaksesi sitä. Selainversion testaaminen hoituu taas näppärästi oman mobiiliselaimen kautta. Kun olet kokeillut hieman kumpaakin, saat varmasti hyvän kuvan siitä, kumpi sopii omiin pelitottumuksiisi paremmin.

UNIBET MOBIILI VEDONLYÖNTI LIVENÄ

Moni meistä tietää sen tilanteen, kun suosikkijoukkue pelaa, mutta itse on kaukana tietokoneesta ja livevetoja ei vain pääse asettamaan. Unibet mobiili vedonlyönti tarjoaa tähän erinomaisen ratkaisun, sillä se mahdollistaa livebetsaamisen käytännössä mistä tahansa.

Niin kauan, kun käytössäsi on toimiva nettiyhteys, voit asettaa haluamasi livevedot joko selaimesta tai sovelluksen kautta ja jännittää niiden ratkeamista reaaliajassa – missä ikinä oletkin. Live vedonlyönti mobiilissa on yhtä suoraviivaista ja helppoa kuin tietokoneellakin, ja toimivan kokemuksen kruunaa tietenkin mahdollisuus seurata urheilua reaaliajassa oman tilin kautta.

Unibetin live stream -palvelun kautta näet vuositasolla jopa yli 100 000 livetapahtumaa suoraan pelitilisi kautta. Matsien seuraaminen on yleensä täysin ilmaista, sillä tarvitset vain Unibet-pelitilin, jolla on hieman rahaa. Tästä huolimatta vetoja ei kuitenkaan ole pakko asettaa muutamia hevosurheilukisoja lukuun ottamatta.

Voit tutustua saatavilla oleviin livevetokohteisiin joko mobiiliselaimesi tai sovelluksen kautta. Napauttamalla Live-kohtaa näet kaikki tarjolla olevat livetapahtumat ja niitä koskevat vedonlyöntimahdollisuudet. Lisätietoja sovelluksen ja selainversion tarjoamista live stream -palveluista löydät alta.

KATSO JA BETSAA -OMINAISUUS MOBIILISSA

Mikäli käytät Vedonlyönti-sovellusta, saat nauttia entistä ehommasta livevedonlyöntikokemuksesta tenniksen ja futiksen osalta. Unibetin ainutlaatuinen Katso ja betsaa -ominaisuus mahdollistaa nimittäin betsaamisen samalla, kun seuraat otteluita livenä koko näytön tilassa.

Katso ja betsaa -striimit ovat saatavilla vain tennis- ja jalkapallotapahtumiin, ja ainoastaan sovelluksessa. Voidaksesi hyödyntää ominaisuutta ottelut täytyy katsoa koko näytön tilassa. Matsien aikana voit asettaa seuraavia single-vetoja:

  • Jalkapallo: Ottelun voittaja, yli/alle maalia ottelussa, yli/alle kulmapotkuja ottelussa, seuraava maali (koti/vieras/ei maalia) ja seuraava rajaheitto.
  • Tennis: Pisteen voittaja, pelin voittaja, erän voittaja, ottelun voittaja, yli/alle peliä ottelussa.

Huomaa, että kun käytät Katso ja betsaa -ominaisuutta, et näe aiempia vetovalintojasi kupongillasi.

UNIBET TV IPAD, IPHONE JA ANDROID

Liveurheilun seuraaminen betsatessa onnistuu toki myös ilman sovellusta, sillä live streameja on saatavilla myös selaimessa. Pääset tutustumaan striimattaviin otteluihin iOS- tai Android-laitteellasi napauttamalla etusivulta kohtaa ”Live streamit”. Tämän jälkeen voit tarkastella livelähetyksiä joko yleisnäkymästä tai suodattaa niitä lajin mukaan painamalla sivun ylälaidassa olevia lajikuvakkeita.

Itse live streamin pariin pääset klikkaamalla vetokohteen yhteydessä olevaa vihreää tv-logoa. Tämän jälkeen sivulle ilmestyy videosyöte, jota klikkaamalla voit aloittaa livetapahtuman katselun. Parhaan katselukokemuksen saat eittämättä Unibet TV iPad tai Android-tabletin kautta, sillä tableteilla kuva näkyy useimmiten suurempana.

Live streamin alapuolelta puolestaan löydät kyseiseen matsiin tarjotut vetokohteet ja tilastotietoa, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää betsatessa. Huomaa, että live streamien seuraaminen edellyttää, että olet kirjautuneena tilillesi ja että tililläsi on jonkin verran rahaa.

VEDONLYÖNTIKOHTEET MOBIILISSA

Mikäli mietit vetokohteita, niiden valikoima on mobiilissa yhtä kattava kuin tietokoneellakin. Unibetilla voit lyödä vetoa muun muassa baseballista, amerikkalaisesta ja australialaisesta jalkapallosta, tenniksestä, jääkiekosta, jalkapallosta ja hevosurheilusta. Jokaisen matsin suhteen on tarjolla luonnollisesti useampia eri vetoja voittajavedoista alkaen. Tarjolla on myös hyvä valikoima urheilumaailman ulkopuolisia vetokohteita esimerkiksi politiikan ja viihteen kentältä.

 

Pelasitpa sitten suoraan selaimella tai Vedonlyönti-sovelluksen kautta, voit betsata sekä ennakkoon että reaaliajassa. Livekohteet löydät tuttuun tapaan omasta osiostaan, ja halutessasi voit seurata tiettyjä matseja reaaliajassa Unibet TV:n kautta. Vetojen asettaminen lajiin kuin lajiin on helppoa ja nopeaa, joten puitteet onnistuneeseen livevedonlyöntikokemukseenkin ovat kohdillaan. Tutustu tarjolla oleviin mobiilivetokohteisiin tarkemmin Unibetin mobiilisivustolla tai sovelluksessa.

BASEBALL

AMERIKKALAINEN JA AUSTRALIALAINEN JALKAPALLO

JALKAPALLO

ESPORTS

JÄÄKIEKKO

GOLF

HEVOSURHEILU

MUUT LAJIT

USEIN KYSYTTYÄ MOBIILIVEDONLYÖNNISTÄ

Unibet mobiili vedonlyönti herättää säännöllisesti kysymyksiä pelaajien keskuudessa. Siinä missä yksi miettii toimiiko Unibet TV iPad -laitteilla, toinen etsii kuumeisesti sovellusten latauslinkkejä. Ratkaistaksemme ongelmat ja vastataksemme kysymyksiin, listasimme alle pelaajien yleisimmät kysymykset sekä tietenkin lyhyet ja ytimekkäät vastaukset niihin.

Mikäli et löydä omaa kysymystä alta, voit aina ottaa yhteyttä Unibetin osaavaan ja ystävälliseen asiakaspalvelutiimiin. Asiakaspalvelu palvelee päivittäin livechatin ja sähköpostin välityksellä.

MITEN VOIN LADATA UNIBET VEDONLYÖNTI SOVELLUKSEN?

Voit ladata Unibetin Vedonlyönti-sovelluksen laitteestasi riippuen joko suoraan Unibetin sivuilta tai App Storesta. Jos sinulla on iOS-laite, löydät sovelluksen hakemalla sitä omasta App Storestasi. Kun oikea sovellus löytyy, voit ladata sen tavalliseen tapaan laitteellesi.

Mikäli käytät Android-laitetta, sovellus ladataan suoraan Unibetin sivuilta. Tämä johtuu siitä, ettei Google Pay tue rahapelisovelluksia. Voit ladata sovelluksen laitteellesi kopioimalla Unibetin sivuilla olevan latauslinkin ja syöttämällä sen mobiiliselaimesi osoiteriville. Varmista ennen latausta, että olet sallinut laitteesi asetuksista tuntemattomat lähteet.

TOIMIIKO UNIBET TV IPAD JA IPHONE-LAITTEILLA?

Kyllä vain, Unibet TV toimii erinomaisesti iPadilla ja iPhonella. Voit katsella liveurheilua iOS-laitteesi kautta siirtymällä mobiiliselaimessa kohtaan ”Live streamit” ja valitsemalla haluamasi tapahtuman listalta.

Unibet TV:n kautta saat pääsyn tuhansiin liveurheilutapahtumiin vuosittain, ja voit seurata esimerkiksi tennistä, jalkapalloa ja jääkiekkoa suoraan iPadin tai iPhonen kautta. Kuvan- ja äänenlaatu on aina ensiluokkainen, ja lähetykset striimataan laitteellesi aina suorana.

MITÄ TEHDÄ, JOS UNIBET MOBIILI VEDONLYÖNTI EI TOIMI?

Jos Unibet mobiili vedonlyönti ei toimi, syitä voi olla useampi. Tavallisesti ongelma on kuitenkin varsin helppo korjata. Mikäli teknisiä ongelmia esiintyy sovelluksen kanssa, tarkista aivan ensimmäisenä, että käytät uusinta sovellusversiota ja päivitä sovelluksesi tarvittaessa. Voit myös kokeilla sovelluksen tai laitteesi buuttaamista.

Jos taas ongelmat ilmenevät mobiilisivustolla, kokeile tyhjentää selaimesi historia ja evästeet. Voit tehdä tämän laitteestasi riippuen joko asetuksista tai selaimen asetuksista. Jos ongelmat jatkuvat, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun.

TALLETUKSET MOBIILISSA

Unibet mobiili vedonlyönti edellyttää tietokoneella tapahtuvan betsaamisen tavoin sitä, että tilillä on rahaa. Vedonlyönti tapahtuu lähes poikkeuksetta oikealla rahalla, joten ennen kuin voit asettaa vetoja, täytyy sinun tehdä talletus. Mobiilibetsaajien onneksi myös talletukset hoituvat nykyään saumattomasti mobiililaitteilla.

Unibet hyväksyy useimmat suosituimmat maksutavat, joten jokainen löytää varmasti mieluisan maksutavan tallettamiseen. Voit tehdä talletuksia muun muassa Visa- ja Mastercard-maksukorteilla, verkkopankista, Trustlyn kautta, Apple Paylla tai nettilompakoista, kuten Skrillistä tai Netelleristä.

Maksukortit ovat hyvä vaihtoehto, mikäli olet jo muutenkin tottunut maksamaan kortilla verkossa. Tallettaminen hoituu samalla tavalla kuin vaikkapa verkkokauppaostosten maksaminen, ja lisäturvaa maksamiseen tarjoavat toki maksukortin myöntänyt pankki sekä kansainväliset luottoyhtiöt.

Jos taas olet tottunut maksamaan ostoksesi tuttua ja turvallista verkkopankkia käyttäen, voit tehdä talletuksen Unibetilla samalla tavalla. Rahansiirto on mahdollista joko suoraan omalta pankkitililtä tai ruotsalaisen maksupalveluntarjoajan, Trustlyn, kautta. Kumpikin tapa on yhtä turvallinen ja luotettava.

Nettilompakkopalvelut Skrill ja Neteller sopivat taas niille, jotka haluavat saada myös voittonsa mahdollisimman nopeasti. Skrillin ja Netellerin plussapuoliin lukeutuu nimittäin välittömät rahansiirrot – kumpaankin suuntaan. Niiden avulla myös pelaamisen hallinta sujuu helposti, mikäli siirrät esimerkiksi kuukausittain vain tietyn määrän rahaa vedonlyöntiä varten lompakkoosi.

Apple Pay puolestaan on oiva maksutapa iOS-laitteiden haltijoille. Voit ottaa palvelun käyttöön lisäämällä maksukorttisi oman laitteesi Wallet-sovellukseen, jonka jälkeen voit tehdä talletuksia turvallisesti hyväksymällä maksut Apple-laitteellasi. Tämä maksutapa on erinomainen etenkin Unibet mobiili vedonlyöntiä ajatellen, jos sinulla on iOS-laite.

KOTIUTTAMINEN MOBIILISSA

Mikäli Unibet mobiili vedonlyönti osoittautuu tuottoisaksi ja voitto osuu kohdalle, voit myös kotiuttaa voittosi helposti ja nopeasti mobiilissa. Voit lähettää kotiutuspyynnön oman Unibet-tilisi ”Kassa”-osion kautta. Kotiutukset käsitellään yleensä 24 tunnin sisällä pyynnön lähettämisestä.

Kotiutukset maksetaan mahdollisuuksien mukaan saman maksutavan kautta, jota olet käyttänyt tallettamiseen. Jos siis esimerkiksi teit talletuksen Trustlyn kautta, myös voittosi maksetaan pankkitilillesi Trustlyn kautta. Jokunen poikkeus tähänkin sääntöön on kuitenkin olemassa, sillä ihan kaikilla maksutavoilla kotiuttaminen ei ole mahdollista.

Kun kotiutus hyväksytään, rahat siirtyvät sinulle käytetystä maksutavasta riippuen joko välittömästi tai muutaman pankkipäivän kuluessa. Nopein siirtoaika on nettilompakoihin, jonne voitot siirretään heti hyväksynnän jälkeen, ja hitain siirtoaika puolestaan koskee pankkisiirtoja ja korttimaksuja, sillä niihin vaikuttaa muun muassa oman pankkisi maksujen käsittelyajat.

Huomaa, että ensimmäisen kotiutuspyynnön yhteydessä sinua pyydetään tyypillisesti vahvistamaan pelitilisi. Kyseessä on täysin normaali toimenpide, joka suoritetaan jokaisella laillisella vedonlyöntisivustolla. Voit vahvistaa tilisi lataamalla pyydetyt vahvistusasiakirjat Unibet-tilillesi.

REKISTERÖI ILMAINEN UNIBET-TILI JA LYÖ VETOA MOBIILILAITTEELLASI

Yhteenvetona todettakoon, että Unibet tarjoaa mitä mainioimmat puitteet mobiilivedonlyöntiin. Mobiilibetsaus onnistuu ongelmitta niin selaimen kautta kuin sovelluksessakin, ja tarjolla on erittäin monipuolinen kohdevalikoima ja kilpailukykyiset kertoimet.

Toimivan kokonaisuuden kruunaavat korkealaatuiset ja viihdyttävät live streamit, jotka lisäävät etenkin livevedonlyöntiin yhden ylimääräisen kerroksen jännitystä. Streamien seuraaminen onnistuu suoraan oman pelitilin kautta – missä ikinä oletkin.

Mikäli Unibet mobiili vedonlyönti herätti kiinnostuksesi, rekisteröi ilmainen Unibet-tili jo tänään ja aloita vedonlyönti joko sovelluksessa tai mobiiliselaimen kautta.