Unibet Live Vedonlyönti

Monille pelaajille on tärkeää tietää ennen ottelun alkamista, myös se minkälaisella kokoonpanolla tullaan pelaamaan. Toisinaan esimerkiksi

 

jalkapallo– tai jääkiekko-ottelussa tärkeä pelaaja voi loukkaantua äkillisesti pelitilanteessa ja pelin kulku voi muuttua tämän johdosta äkillisesti.

Mitä on UNIBEt live vedonlyönti?

  • Unibet Live vedonlyönti pelaamisen ABC

Live-vedonlyönti tarkoittaa pelattavissa olevien, pelaajan valitsemien eri kohteiden veikkaamista kyseisten otteluiden ollessa parhaillaan käynnissä.

Useat Unibet live vedonlyönnin kohteista näytetään myös suorina live-stream lähetyksinä. Unibet Live vedonlyöntiä voi siis pelata katsomalla ottelua ja samanaikaisesti voi lyödä vetoa älylaitteen, kuten tabletin tai älypuhelimen avulla. Vetoa voi lyödä myös perinteisen tietokoneen välityksellä kohteista, joiden kertoimet vaihtuvat aina ottelun tapahtumien perusteella.

  • On mukavaa ja helppoa veikata livenä

Live-vedonlyönti otteluiden kuluessa tuo mukavaa vaihtelua peleihin. Otetaanpa siis käytännön esimerkki.

Jos pelaaja on lyönyt vetoa normaalisti esimerkiksi ennen jonkin ottelun alkua veikaten vaikka 3-0 kotijoukkueen voitosta, ja vierasjoukkue meneekin isoon johtoon pelin kuluessa, voitto harvemmin osuu enää veikatun joukkueen kohdalla oikeaan. Live-vedon avulla pelaaja voi ottelun kuluessa suorittaa halutessaan useampia vetoja, jolloin myös pelaajan voiton mahdollisuudet kohteissa kasvavat. Jännityksen säilyminen pelien loppumetreille on monien pelaajien mielestä luonnollisesti hyvin tärkeää.

Uuden vedon lyöminen tapahtuu aivan samalla lailla, eli yhtä helposti kuin veikkaaminen ennen ottelun alkua. Live-veto sivustolla pelaaja näkee kaikki parhaillaan käynnissä olevat ja tulevat ottelut. Klikkaamalla jotakin ottelua esille tulevat pelattavat kertoimet ja kohteet, jotka ovat pelin kuluessa niin sanotusti jatkuvassa liikkeessä. Käynnissä olevien otteluiden aikana tulee usein myös uusia kohteita pelattavaksi, ja muutamat kohteet voivat joskus jopa poistua kesken ottelun. Tenniskohteista muutamat saattavat sulkeutua kesken ottelun. Näihin kuuluvat esimerkiksi kohteet, jotka voivat sulkeutua sateen vuoksi. Käytännössä pelien analysointi on helppoa ja käytännöllistä sen jälkeen ottelun ollessa käynnissä.

Monille pelaajille on tärkeää tietää ennen ottelun alkamista, myös se minkälaisella kokoonpanolla tullaan pelaamaan. Joskus kesken esimerkiksi jalkapallo- tai jääkiekko-ottelun tärkeä pelaaja voi kuitenkin äkillisesti pelitilanteessa loukkaantua ja pelin kulku voi muuttua tilanteen johdosta äkkiä johonkin suuntaan.

Jalkapallo-otteluissa ottelun kertoimet muuttuvat yleensä jonkin olennaisen tapahtuman, kuten maalin tai rangaistuspotkun jälkeen, mutta tenniksessä kertoimet muuttuvat normaalisti aina jokaisen pelatun pallon jälkeen. Vedon asettamisen jälkeen tapahtuu usein muutaman sekunnin viive, jonka jälkeen pelaajan asettama veto tulee virallisesti voimaan. Kertoimen ollessa välillä pudonnut, pelaajalla on mahdollisuus perua asetettu veto tai hyväksyä halutessaan uusi pienempi kerroin. Kertoimen suurentuessa, eli veikatun joukkueen ollessa sillä kertaa häviöllä, pelaajalle annetaan automaattisesti korkeimmat kertoimet vedolleen ja veto astuu heti voimaan.

Huomioon otettavia asioita

Live-vedonlyönnissä pätevät aina kaikki samat säännöt kuinperinteisessä vedonlyönnissä, mutta live-vedonlyönnissä pitää huomioida tarkoin myös muutamia muita seikkoja.

  • Live-vetokohteissa kertoimet vaihtelevat usein jopa nopeaan tahtiin, joten milloinkaan ei kannata jäädä pohtimaan liian pitkäksi aikaa seuraavaa vetoaan, sillä vetomahdollisuuksia tulee usein todella runsaasti nopeatempoisissa ja tapahtumarikkaissa otteluissa.
  • Live-vedossa pelattavissa saattaa toisinaan olla suosituimpien lajien lisäksi myös harvinaisempia, mutta jatkuvasti suosiotaan kasvattavia lajeja, kuten Esports -urheilua ja esimerkiksi jo monien tuntemaa Snookeria.
unibet-live-vedonlyonti1

Live-vedonlyönnin yleisimmät strategiat

Ottelun lopputulosta ei voi milloinkaan tietää ennen kuin kyseinen kohde, eli ottelu on loppuun pelattu. Useimmat verkkopelaajat kehittelevät pelien kuluessa kuitenkin itselleen sopivia pelityylejä, joita jotkut kutsuvat myös strategioiksi. Tärkeää on tarkka kohteiden seuraaminen jo ennalta, eli pidemmältä aikaa ja hyvä erilaisten urheilulajien tunteminen

  • Ylikertoimet

Live-vedonlyönnissä tapahtuvat pienetkin muutokset saattavat vaikuttaa heti kertoimiin, jolloin monet panostavat heti kohteisiin tilanteiden muuttuessa.

Unibet Live-vedonlyönti monipuolisine kohteineen tarjoaa pelaajalle upeat mahdollisuudet hyviin kertoimiin johtuen suuresta kohdevalikoimasta ja runsaasta pelaajamäärästä sivustolla. Pelaaja saattaa löytää niin sanottuja ylikertoimia jokaisessa live-vedonlyönnin kohteena olevassa lajissa.

  • Unibet live-vedonlyönnissä pelaaja voi valita myös sen, että minkälaisessa

muodossa hän haluaa kertoimet esitettävän. Tavallisin ja suosituin esitysmuoto on desimaali, mutta valittavissa on myös kertoimen esitys murto-osana tai amerikkalaisittain.

  • Unibet Live-lähetykset pelin aikana

Korkealuokkainen ja tunnettu rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa jokaiselle vedonlyöntisivustolle rekisteröityneelle asiakkaalle Unibet TV:n, jossa näkee huomattavan valikoiman erilaisia urheilukohteita ja huippu-urheilua päivittäin.

unibet-live-vedonlyonti3Unibet TV näkyy jokaisella katsojalla sen jälkeen, kun henkilö on ensin suorittanut kerran talletuksen pelitililleen ja hänen tililtään löytyy käteistä. Unibet TV näyttää kaikenlaista urheilua, kuten tennistä, lentopalloa, jalkapalloa, nyrkkeilyä ja koripalloa.

Pelatessaan live-vetoa pelaaja kirjautuu ensin pelitililleen Unibetin sivustolle.

Kirjautumisen jälkeen sivustolle rekisteröitynyt asiakas voi pelata live-vedonlyöntiä normaalisti, jolloin myös Unibet TV aukenee automaattisesti.

Useammat Unibet TV:n katsojat ovat yhtä mieltä siitä, että lähetykset ovat korkealuokkaisia ja verkon eliittiä. Urheilunautinto on täydellinen, kun parhaillaan käynnissä olevaa lähetystä pystyy katsomaan samaan aikaan vedonlyönnin lomassa. Unibet TV live stream -lähetysten välittämä kuva on hyvin selkeää ja tarkkaa, ja juontajan suorittama selostus erittäin taitavaa ja asiantuntevaa. Unibet TV:n lähetykset tarjoavatkin korkealuokkaista viihdettä ja urheilua on tarjolla jokaiseen makuun.

Päivittäin voi siis nähdä livenä monenlaista urheilua laidasta laitaan, itse asiassa paljon enemmän kuin normaalit TV -kanavat muutaman päivän kuluessa normaalisti esittävät.

Vaikka nauttisit katsoa ennen kaikkea erilaisia pallopelejä ja jääkiekkoa, tarjoaa Unibet TV paljon muutakin, kuten esimerkiksi hevosurheilua, nyrkkeilyä, uintia, vapaaotteluita, rugbya, snookeria tai pyöräilyä.

Ranskan ympäriajo on maailman suurin urheilutapahtuma, jolla on vuosittain tuhansia katsojia. Ranskan ympäriajo kuuluu siis ehdottomasti suosituimpiin urheilutapahtumiin maailmassa, joten luonnollisesti se kerää myös vedonlyöjiä kaikkialta maailmasta. Ranskan ympäriajo ajettiin ensimmäisen kerran vuonna 1903.

Tunnettu vedonlyöntikohde on ehdottomasti myös maailman korkeatasoisin koripallosarja NBA, eli National Basketball Association. NBA -koripalloa pelaa 30 joukkuetta, joista yksi joukkue on Kanadasta ja loput 29 joukkuetta tulevat Yhdysvalloista.

NBA-kausi aloitetaan aina 82 ottelun runkosarjalla, jossa jokaisen joukkueen pelattavaksi tulee 41 koti- ja vieraspeliä. NBA:n pudotuspelit keräävät luonnollisesti kiinnostuneita vedonlyöjiä kaikkialta maailmasta. Pudotuspelit aloitetaan aina huhtikuun loppupuolella, jolloin pelataan 16 joukkueen voimin.

NBA -Liigan finaalipelit käydään vuosittain kesäkuussa. Unibet TV näyttää pelaajilleen vain parasta mahdollista, eli kaikista lajeista esillä ovat ne parhaimmat ja suosituimmat tapahtumat. Pelaajille näytetään kaikki Italian Serie A:n ottelut, Ranskan Ligue 1:n ottelut ja Espanjan La Ligan ottelut.

Live-vedonlyönnissä nopeat voivat syödä hitaat, eli korkeaan vedonlyöntikertoimeen kannattaa tarttua kiinni aina silloin, kun se on ottelun kuluessa mahdollista. Tarkasti esimerkiksi jalkapallo-ottelua seuraava pelaaja voi jo ennalta huomata, onko kummallekaan joukkueelle tulossa painostuksen myötä hyviä maalitilanteita tai vastahyökkäysmahdollisuuksia. Live-vedossa monia tapahtumia pystyy hyvin päättelemään jo pelin aikana joukkueiden pelikäyttäytymistä tarkkailemalla.