UNIBET VEDONLYÖNTI BONUS

Kilpailukykyisten kertoimien ja monipuolisen kohdevalikoiman ohella Unibet tarjoaa betsaajille säännöllisesti erilaisia vedonlyöntibonuksia. Unibet vedonlyönti bonus voi olla esimerkiksi ilmaisveto tai talletusbonus!

TEHOSTA VEDONLYÖNTIKOKEMUSTASI UNIBETIN BONUKSILLA

Moni kokeneempi betsaaja valitsee vedonlyöntisivustonsa nykyään paitsi vetokohteiden ja lajivalikoiman, myös tarjousten perusteella. Vedonlyöntibonukset tekevät betsaamisesta monin verroin hauskempaa, sillä parhaimmillaan niiden avulla voi jopa tuplata alkuperäisen pelikassan tai betsata riskittömästi.

Unibet tarjoaa asiakkailleen jatkuvasti erinäisiä vedonlyöntibonuksia. Unibet vedonlyönti bonus voi olla joko talletusbonus, ilmaisveto tai riskitön veto – tai vaikkapa voittotehoste. Aika ajoin tarjolla voi olla myös muunlaisia pelaajaetuja tai kampanjoita. Olipa kyseessä sitten mikä tahansa etu, kaikkia Unibetin vedonlyöntibonuksia yhdistää se fakta, että ne tarjoavat aitoja voittomahdollisuuksia.

Bonuksiin liittyy toki myös tiettyjä sääntöjä ja ehtoja, joiden puitteissa niitä tulee käyttää. Oleellisin näistä on läpipeluuvaatimus, jonka täyttämisen jälkeen bonusrahat muuttuvat oikeaksi rahaksi, jonka pelaaja voi kotiuttaa. Tähän ja muihin Unibet vedonlyönti bonusten sääntöihin ja ehtoihin sekä erilaisiin tarjouksiin tutustumme tarkemmin tällä sivulla.

MILLAISIA VEDONLYÖNTIBONUKSIA UNIBET TARJOAA?

Aivan kuten casinobonuksiakin, myös vedonlyöntibonuksia on erilaisia. Unibet tarjoaa pelaajilleen muun muassa talletusbonuksia, ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja sekä voittotehosteita. Lisäksi tarjolla on useita kausittain vaihtuvia tarjouksia.

Kattavalla ja monipuolisella bonustarjonnalla voidaan varmistaa se, että jokainen pelaaja löytää itselleen mieluisia tarjouksia. Siinä missä yksi tykkää nimenomaan talletusbonusten tarjoamasta vapaudesta, toinen suosii ennen kaikkea ilmaisvetoja ja voittotehosteita. Seuraavaksi tutustumme tarkemmin talletusbonuksiin, ja myöhemmin tällä sivulla voit lukea enemmän muista Unibetin vedonlyöntibonuksista ja niiden ominaispiirteisiin.

TALLETUSBONUKSET

Talletusbonukset ovat suosittuja vedonlyöntitarjouksia. Kaikki talletusbonukset toimivat oikeastaan samalla kaavalla; saat tarjoukset tilisi Bonukset-osioon, josta voit aktivoida ne. Itse bonuksen lunastaminen tapahtuu kuitenkin vasta tallettamisen yhteydessä, sillä bonussumma lisätään tilisi bonussaldoon vasta, kun olet tehnyt onnistuneen talletuksen tilillesi.

Oikea raha käytetään yleensä aina ensin, jonka jälkeen betsaaminen jatkuu bonuksella pelaten. Melkeinpä jokaiseen talletusbonukseen liittyy aina jonkin sortin kierrätysvaatimus, jotka eritellään Unibetilla aina tarjouskohtaisesti. Muista siis lukea bonussäännöt ja ehdot tarkkaan läpi jo ennen lunastamista.

ILMAISVEDOT JA RISKITTÖMÄT VEDOT

Talletusbonusten lisäksi Unibet tarjoaa pelaajilleen säännöllisesti ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja. Tällaiset tarjoukset ovat varta vasten vedonlyöntiä varten, eikä niiden lunastaminen edellytä välttämättä talletusta.

Ilmaisvedot ovat tiettyihin vetokohteisiin tarjottavia vetoja, jotka ovat nimensä mukaisesti ilmaisia. Ilmaisvetojen lunastaminen ei edellytä sen kummempia toimenpiteitä, vaan voit hyödyntää ne siirtymällä pelitilisi ”Ilmaiset vetoni / voittotehosteeni”-osioon. Niitä ei siis tarvitse hyväksyä tai aktivoida erikseen.

Voit lunastaa ilmaisvetosi tekemällä tarjouksen mukaisen vedon. Tarjous ilmestyy vetokupongillesi automaattisesti, jos se on voimassa valitsemassasi vetokohteessa. Yleensä ilmaisvetoon liittyy myös oikean rahan minimipanostusvaatimus, mutta tarkemmat tiedot kannattaa aina tarkistaa tarjouskohtaisesti.

Ilmaisveto on siitä erinomainen Unibet vedonlyönti bonus, että niitä voi saada parhaimmillaan jopa useamman päivässä. Ilmaisvetojen määrälle ei ole olemassa varsinaista maksimirajaa, mutta yksittäinen pelaaja voi kuitenkin lunastaa vain yhden ilmaisvedon kampanjaa kohden.

Riskitön veto on Unibet vedonlyönti bonus, joka tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden panostaa riskittömästi. Yleensä riskittömät vedot ovat laji- tai tapahtumakohtaisia. Voit siis saada esimerkiksi 10 € riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin.

Tämä tarkoittaisi sitä, että voit asettaa haluamasi vedon kyseiseen tapahtumaan 10 euron panoksella riskittömästi. Jos vetosi voittaa, voitot maksetaan tavalliseen tapaan, mutta mikäli veto häviää, Unibet palauttaa panoksesi bonusrahan muodossa. Saat siis omasi takaisin tappion yllättäessä.

Riskittömien vetojen palautukset lisätään tilin bonussaldoon, ja niitä koskee aina jonkin sortin kierrätysvaatimus. Jos onnistut täyttämään kierrätysvaatimuksen, bonusraha muuttuu tuttuun tapaan oikeaksi rahaksi. Riskittömät vedot ilmestyvät yleensä tilisi Bonukset-osioon, josta voit käydä aktivoimassa ne talletusbonusten tapaan.

VOITTOTEHOSTEET JA KOROTETUT KERTOIMET

Vetotarjousten lisäksi Unibetin pelaajat pääsevät aika ajoin nauttimaan voittotehosteista ja korotetuista kertoimista. Voittotehostetarjoukset mahdollistavat normaalia isomman voiton tavoittelun, kun taas korotetut kertoimet kasvattavat tiettyjen vetojen kertoimia ja mahdollistavat isommat voitot sitä kautta.

Voittotehosteet löytyvät ilmaisten vetojen tapaan pelitilin ”Ilmaiset vetoni / Voittotehosteeni”-osiosta. Tällainen Unibet vedonlyönti bonus tarjoaa sinulle mahdollisuuden voittaa isommin valitsemastasi kohteesta. Kyseessä voi olla vaikkapa 50 % voittotehoste, joka kasvattaa mahdollista voittoasi prosentuaalisesti.

Voittotehosteita ei tarvitse hyväksyä tai aktivoida erikseen, vaan ne lisätään vetokupongillesi automaattisesti, jos teet tarjoukseen oikeuttavan vedon. Näet myös saamasi voitonkorotuksen vetokupongistasi. Kun voitontehostaja on lisätty kupongille, voit lisätä panoksen vedolle tavalliseen tapaan ja vahvistaa sen klikkaamalla ”Aseta veto”-painiketta kupongilta.

Voittotehostetarjouksiin liittyy yleensä aina jonkin sortin maksimipanos, joka kannattaa tarkistaa tarjouskohtaisesti. Jos teet vedon, jonka panos on maksimipanosta suurempi, et välttämättä ole oikeutettu voittotehosteeseen, joten panosten suhteen on syytä olla tarkkana.

Korotetut kertoimet toimivat hyvin pitkälti voittotehosteiden tapaan, mutta prosentuaalisesti isomman voiton sijaan ne tarjoavat isommat kertoimet. Voit lunastaa korotetun kertoimen vedot lisäämällä tarjoukseen oikeuttavan vedon normaalisti vetokupongillesi. Korotettu kerroin ja mahdollinen voitonmaksu näytetään kupongillasi.

Aivan kuten voittotehosteissakin, myös korotettujen kertoimien kohdalla on yleensä voimassa jonkin sortin maksimipanosraja. Jos asetat maksimia suuremman panoksen vedollesi, saat yleensä virheilmoituksen.

MUUT VEDONLYÖNTITARJOUKSET

Kaiken yllä mainitun ohella Unibet voi tarjota pelaajilleen satunnaisesti myös muunlaisia bonuksia. Käynnissä voi olla esimerkiksi kierrätystarjouksia, joihin tarttumalla voit saada vaikkapa ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin, kun kierrätät aluksi tietyn summan betsatessasi.

Lisäksi vaihtuviin vedonlyöntitarjouksiin voi kuulua esimerkiksi betsausturnauksia ja / tai -kisoja, jotka on rakennettu tiettyjen urheilutapahtumien ympärille. Tällaiset kampanjat ovat yleensä kaikille avoimia ja niiden lisätiedot lisätään suoraan Unibetin kampanjasivulle.

Lisäksi vaihtuviin vedonlyöntitarjouksiin voi kuulua esimerkiksi betsausturnauksia ja / tai -kisoja, jotka on rakennettu tiettyjen urheilutapahtumien ympärille. Tällaiset kampanjat ovat yleensä kaikille avoimia ja niiden lisätiedot lisätään suoraan Unibetin kampanjasivulle.

PYSY KARTALLA UUSISTA VEDONLYÖNTIBONUKSISTA

Paras tapa pysyä kartalla uusista Unibet vedonlyönti bonus tarjouksista on seurata aktiivisesti Unibetin kampanjasivua ja tilata sivuston markkinointiviestit. Markkinointiviestejä voidaan lähettää sähköpostitse, tekstiviestillä ja oman pelitilin Viestit-osioon.

Voit tilata markkinointiviestit jo rekisteröitymisen yhteydessä rastimalla vastaavan kohdan rekisteröintilomakkeessa tai myöhemmin tilisi tiedoista. Tällöin saat aina tiedot uusista tarjouksista suoraan sähköpostiisi, eikä mikään Unibet vedonlyönti bonus mene sivu suun. Sähköpostia ei lähetetä mitenkään turhan usein, joten sinun ei tarvitse pelätä saapuneet-kansiosi täyttyvän useista uutiskirjeistä päivittäin. Lähtökohtaisesti sähköpostia lähetetään silloin, kun uusia tarjouksia on saatavilla.

Jos et halua vastaanottaa markkinointiviestintää, kannattaa sinun tarkistaa Unibetin kampanjasivu ja oman pelitilisi Bonukset-osio säännöllisesti. Kampanjasivulta löydät aina ajankohtaiset kaikille avoimet vedonlyöntitarjoukset ja -kampanjat, ja oman tilisi ”Bonukset”-osioon lisätään puolestaan kaikki henkilökohtaiset tarjoukset.

Bonukset-sivun ohella kannattaa vilkuilla myös ”Ilmaiset vetoni / Voittotehosteeni”-osiota, mikäli haluat päästä nauttimaan talletusbonusten ja riskittömien vetojen ohella myös ilmaisvedoista, voittotehosteista ja korotetuista kertoimista.

NÄIN LUNASTAT UNIBET VEDONLYÖNTI BONUKSET

Mikäli uuden pelaajan Unibet vedonlyönti bonus tai jokin muu yllä kuvatuista tarjouksista herätti mielenkiintosi, kannattaa tämä osio lukaista läpi. Seuraavaksi paneudumme nimittäin tarkemmin siihen, miten mikäkin Unibet vedonlyönti bonus lunastetaan.

REKISTERÖI TILI JA LUNASTA TERVETULIAISBONUS

Aivan ensimmäisenä tarvitset pelitilin. Jos sinulla ei ole vielä omaa pelitiliä, voit rekisteröityä täysin ilmaiseksi Unibetin sivuilla. Pelitilin rekisteröinti on perin suoraviivainen prosessi, eikä siinä mene yleensä paria minuuttia pidempään. Kaikessa yksinkertaisuudessaan homma hoituu seuraavia ohjeita noudattamalla:

Mene Unibetin sivuille ja klikkaa sivuilta löytyvää ”Rekisteröidy”-painiketta.

Syötä lomakkeeseen pyydetyt henkilötiedot, osoitetiedot, syntymäaika ja yhteystiedot.

Luo itsellesi salasana ja valitse turvakysymys.

Vahvista tilisi lopuksi tekstiviestillä saamasi koodin avulla.

VEDONLYÖNTIBONUSTEN LUNASTAMINEN

Myöhemmin voit aktivoida sinulle tarjotut bonukset oman tilisi ”Bonukset”-osiosta. Jos kyseessä on talletusbonus, sinun täytyy tehdä aina myös talletus saadaksesi bonuksen. Bonus lisätään tilillesi, kun talletus on vahvistettu onnistuneesti. Vastaavasti taas esimerkiksi kierrätysbonusten lunastaminen edellyttää kierrättämistä.

Ilmaiset vedot ja voittotehosteet lisätään muista bonuksista poiketen tilisi ”Ilmaiset vetoni / voittotehosteeni”-osioon, jossa voit myös tarkastella jo aiemmin käytettyjä tai vireillä olevia ilmaisvetojasi. Ilmaisvetojen ja voittotehosteiden lunastaminen ei edellytä yleensä erillistä aktivointia tai hyväksyntää, vaan voit lunastaa ne asettamalla tarjoukseen oikeuttavan vedon vetokupongillesi.

UNIBET VEDONLYÖNTI BONUSTEN SÄÄNNÖT JA EHDOT

Moni kokeneempi betsaaja tietää jo varmasti, että vedonlyöntibonuksiin liittyy myös erinäisiä sääntöjä ja ehtoja. Säännöt ja ehdot määrittävät pitkälti sen, miten bonusten lunastaminen ja miten niillä pelaaminen tapahtuu.

Yksi yleisimmistä Unibet vedonlyönti bonusten ehdoista on läpipeluuvaatimus, joka voi aiheuttaa etenkin aloitteleville betsaajille harmaita hiuksia. Alla selvitämme perinpohjaisesti, mitä läpipeluuvaatimus tarkoittaa ja miten sen täyttäminen onnistuu. Lisäksi kerromme myös tarkemmin muista oleellisista vedonlyöntibonuksiin liittyvistä säännöistä ja ehdoista, jotka on hyvä huomioida tarjouksia lunastaessa.

TARJOUSTEN VOIMASSAOLOAIKA

Melkeinpä jokainen Unibet vedonlyönti bonus on niin sanottu rajoitetun ajan tarjous, joten ne eivät ole voimassa ikuisesti. Kun tarjous vanhenee, sitä ei voi enää lunastaa.

Tarjousten voimassaoloajat ilmoitetaan yleensä selkeästi bonusten säännöissä ja ehdoissa, joten niitä on hankala missata. Lisäksi näet voimassaoloajan aina pelitililtäsi ”Aktiiviset bonukset”-kohdasta. Mikäli haluat hyödyntää tarjoukset, kannattaa ne lunastaa aina hyvissä ajoin ennen kuin ne vanhenevat.

LÄPIPELUUVAATIMUKSET

Läpipeluuvaatimus eli toiselta nimeltään kierrätysvaatimus on varmasti kokeneemmille betsaajille tuttu termi, eikä sen kanssa ole niinkään hankaluuksia. Aloitteleville pelaajille kierrättämisen ymmärtäminen voi kuitenkin osoittautua hankalaksi, ja nyt onkin aika selvittää, missä hommasta on kyse.

Jos Unibet vedonlyönti bonus on sidottu läpipeluuvaatimukseen, se kerrotaan aina selkeästi bonusten säännöissä ja ehdoissa. Läpipeluuvaatimus kertoo pelaajalle, kuinka monesti saatu bonussumma on panostettava vedonlyönnissä, jotta bonusvarat muuttuvat oikeaksi rahaksi. Jos 10 € bonuksen läpipeluuvaatimus on esimerkiksi 5-kertainen, täytyy sinun lyödä vetoa 50 eurolla täyttääksesi sen.

Vedonlyöntibonusten kohdalla läpipeluuvaatimukseen liittyy yleensä myös tietyt kerroinrajoitukset, jotka rajaavat niin sanotut ”varmat kohteet” kierrättämisen ulkopuolelle. Tavallisesti kierrättäminen ei onnistu esimerkiksi alle 1,40 kertoimen kohteissa lainkaan.

Unibet on kuitenkin pyrkinyt tekemään vedonlyöntibonusten kierrättämisestä mahdollisimman helppoa pelaajilla. Tämä näkyy ennen kaikkea sivuston selkeissä kierrätyssäännöissä, ja esimerkiksi ensitalletusbonuksen kohdalla kierrätysehto on erittäin simppeli: 4x yli 1,40 kertoimen kohteissa.

Jos siis lunastat esimerkiksi 50 euron ensitalletusbonuksen, täytyy sinun pelata bonus läpi vedonlyönnissä 4 kertaa, eli yhteensä panoksia on asetettava 200 euron edestä. Kun lyöt vetoa vähintään 1,4 kertoimen kohteiden puolesta, kierrätät bonusta jatkuvasti. Sillä ei ole merkitystä, voittaako vai häviääkö vetosi lopulta, mutta luonnollisesti tarvitset myös jokusen voiton, jotta saat läpipeluuvaatimuksen täytettyä.

Unibetilla saat yleensä myös reilusti aikaa bonusten kierrättämiseen. Esimerkiksi uusien pelaajien tervetuliaisbonuksen kohdalla kierrätysaikaa on ruhtinaalliset 35 päivää, joten mitään kiirettä läpipeluun kanssa ei ole. Sikäli mikäli onnistut täyttämään bonuksesi kierrätysvaatimuksen sen voimassaolon puitteissa, bonusvarasi muuttuvat oikeaksi rahaksi ja ne lisätään pelitilisi oikean rahan saldoon. Ja kuten arvata saattaa, tämän saldon saat käyttää mielesi mukaan joko vedonlyöntiin tai muihin Unibetin pelituotteisiin. Halutessasi voit myös kotiuttaa bonusvoittosi, sillä läpipeluun myötä ne ovat kirjaimellisesti oikeaa rahaa.

PANOSTUS- JA PELIRAJOITUKSET

Edellä mainittu minimikerroin on yksi tyypillisimmistä panostamista rajoittavista bonusehdoista, mutta sen lisäksi joillakin bonuksilla voi olla myös minimi- tai maksimipanosrajoituksia.

Esimerkiksi ilmaisvetojen kohdalla mainitaan usein minimipanos, joka pelaajan tulee asettaa saadakseen ilmaisvedon. Vastaavasti taas voittotehostetarjouksilla ja korotettujen kertoimien vedoilla on usein maksimipanos, jota suuremmalla panossummalla tarjouksia ei voi lunastaa.

Unibet vedonlyönti bonus on tarkoitettu lähtökohtaisesti aina vedonlyöntiin, ja näin ollen sillä ei välttämättä voi pelata muita pelituotteita, kuten kolikkopelejä tai pokeria. Mahdolliset pelituotteita koskevat rajoitukset kannattaa kuitenkin tarkistaa erikseen aina bonuksen säännöistä ja ehdoista.

YLEISET LUNASTUSEHDOT

Bonuskohtaisten sääntöjen ja ehtojen ohella tarjouksia koskevat myös Unibetin yleiset säännöt ja ehdot. Olennaisin ehto on eittämättä täysi-ikäisyys, sillä alaikäiset eivät saa lyödä vetoa Unibetilla, eivätkä näin ollen rekisteröityä tai lunastaa tarjouksiakaan.

Tarjouksia on myös rajattu siten, ettei yhdellä tilillä voi yleensä lunastaa yksittäistä bonusta kuin kertaalleen. Lunastusrajoitus koskee useimmiten tilin ohella myös IP-osoitetta, taloutta, postiosoitetta, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa, maksukorttia/nettilompakkoa ja jaettua tietokoneympäristöä, kuten koulua tai kirjastoa.

Eri tarjouksia ei voi myöskään hyödyntää samanaikaisesti, vaan tililläsi voi olla vain yksi aktiivinen bonus kerrallaan. Jos sinulla on jo bonus, mutta haluat lunastaa toisen tarjouksen, täytyy sinun ensin suorittaa jo aktivoidun bonuksen läpipeluuvaatimus tai luopua bonuksesta.

VINKIT UNIBET VEDONLYÖNTI BONUSTEN KIERRÄTTÄMISEEN

Pelaajien näkövinkkelistä bonusten säännöistä ja ehdoista haastavin on eittämättä kierrätysvaatimuksen täyttö. Moni betsaaja miettii takuulla tälläkin hetkellä, miten vedonlyönti bonusten kierrätys onnistuisi mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti.

Mitään oikotietä onneen kierrättämisen suhteen ei ole, mutta muutama kullanarvoinen vinkki on olemassa. Kun kierrätät maltilla ja rauhassa, voi hyvinkin olla, että pääset muuttamaan bonusrahasi oikeaksi rahaksi, jonka voit kotiuttaa. Ota talteen parhaat kierrätysvinkit alta:

SUOSI MATALAN KERTOIMEN VETOJA

Kierrättäessä kannattaa suosia mahdollisimman matalan kertoimen vetoja, sillä niillä voittaminen on todennäköisempää. Mitä pienempi kerroin, sitä suuremmasta voittajasuosikista on kyse, ja päinvastoin. Isot kertoimet saattavat tuntua houkuttelevilta, mutta niihin sisältyy aina myös riskinsä.

PIDÄ PANOKSET MALTILLISINA

Vetoja asettaessa täytyy aina puntaroida panosta. Mitä isomman panoksen asetat, sitä isommat ovat tietenkin myös mahdolliset voitot. Kierrättäessä panos kannattaa kuitenkin pitää maltillisena ja suhteuttaa yhteenlaskettuihin bonusvaroihin. Jos panostat koko bonussumman kerralla ja veto häviää, kierrätysvaatimuksen täyttö tyssää lyhyeen.

KIERRÄTÄ OSISSA

Unibet vedonlyönti bonusten kierrätysaika on yleensä todella reilu, joten läpipeluun suhteen ei tarvitse kiirehtiä. Jos et löydä heti riittävästi mieluisia vetokohteita, kokeile seuraavana päivänä uudestaan.

MUISTA PELI- JA PANOSRAJOITUKSET

Kierrättäessä on tärkeää muistaa peli- ja panosrajoitukset. Jos asetat vahingossa vedon, joka ei täytä kierrätysvaatimusta tai panostat sallittua enemmän, pelaamistasi ei yleensä huomioida kierrätysvaatimuksessa.

MUISTA, ETTÄ BONUKSILLA VOIT VAIN VOITTAA

Betsaamisen tulisi aina olla ennen kaikkea hauskaa ja viihdyttävää, ja etenkin bonuksella pelatessa kannattaa muistaa, että periaatteessa voit vain voittaa. Lähtökohtaisesti jokainen bonus on nimittäin bonusrahaa, jonka olet saanut ilmaiseksi. Mikäli voitto ei osu kohdalle, et myöskään menetä mitään. Jos taas voitat ja onnistut täyttämään kierrätysehdot, jokainen euro on kotiinpäin!

Näillä vinkeillä pääset takuulla vähintäänkin alkuun kierrättämisen kanssa. Aloitteleville pelaajille vinkattakoon vielä, että kokemuksen kautta oppii parhaiten. Tutustumalla erilaisiin tarjouksiin ja vetokohteisiin opit nopeasti, mikä Unibet vedonlyönti bonus sopii juuri sinun pelitottumuksiisi parhaiten!

REKISTERÖI UUSI PELITILI JO TÄNÄÄN

Tässä vaiheessa sinulla on toivottavasti hyvä kuva siitä, millaisia vedonlyöntibonuksia Unibet pelaajilleen tarjoaa ja kuinka niitä voi lunastaa. Kaiken kaikkiaan bonusvalikoima on varsin monipuolinen, ja erityiskiitoksen ansaitsevat vedonlyöntibonusten selkeät säännöt ja ehdot, jotka helpottavat etenkin bonusrahojen läpipeluuta.

Unibet vedonlyönti bonusten lunastaminen on helppoa kuin mikä! Aivan ensimmäisenä sinun tulee kirjautua sisään pelitilillesi tai rekisteröidä uusi tili, jos sinulla ei ole vielä tiliä.

Rekisteröitymisen jälkeen löydät kaikki saatavillasi olevat tarjoukset aina tilisi ”Bonukset”-osiosta. Voit aktivoida haluamasi bonuksen klikkaamalla tarjouksen yhteydessä olevaa ”Hyväksy”-painiketta. Jos kyseessä on talletusbonus, sinun täytyy vielä tehdä talletus tilillesi lunastaaksesi tarjouksen. Ilmaisvedot, korotetut kertoimet ja voittotehosteet puolestaan voit lunastaa siirtymällä tilisi ”Ilmaiset vetoni / Voittotehosteeni”-osioon ja asettamalla tarjoukseen oikeuttavan vedon.

Jos mielen päälle jäi kysyttävää Unibetin vedonlyöntibonuksiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä Unibetin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu palvelee vuoden jokaisena päivänä sekä sähköpostitse että livechatissa ja kysymyksiisi vastataan aina ammattilaisen rautaisin ottein.

Mikäli vedonlyöntitarjoukset herättivät mielenkiintosi, voit aloittaa niistä nauttimisen vaikka saman tien. Rekisteröi ilmainen Unibet-pelitili jo tänään ja aloita betsaaminen!