Unibet Jääkiekko Vedonlyönti

 

 

unibet-jaakiekko-vedonlyonti2Unibet

Unibet vedonlyöntisivusto on perustettu vuonna 1997 ja perustajana toimi Anders Ström, joka halusi tarjota uuden ja paremman vedonlyöntialustan nettiveikkaajille.

Mitä tarkoittaa Unibet jääkiekko VedonlyÖnti?

Unibet tarjoaa kaikille rekisteröityneille asiakkailleen, eli suurelle määrälle jääkiekon ystäviä huomattavan valikoiman otteluita, joista voi lyödä vetoa.

Unibetin kohdevalikoima tarjoaa pelaajalle muun muassa kaikki ottelut MM-kisoissa ja suositut NHL-pelit. Unibet TV tarjoaa vedonlyöjille ilmaiset jääkiekon live-streamit CHL:stä.

Maalivahdin ja valmentajien merkitys jääkiekko vedonlyönnissä

Unibet jaakiekko vedonlyonti niin sanotut satunnaistekijät ovat vähäisempiä kuin jalkapallossa, sillä maalipaikkoja on paljon enemmän. Parhaat jääkiekko-joukkueet ovat niitä, jotka pelin kuluessa laukovat usein, hallitsevat hyvin kiekkoa ja joilla on sekä taitavat valmentajat, pelaajat että huippukunnossa oleva maalivahti.

 • Maalivahdin merkitys jääkiekossa on hyvin suuri

Parhaat maalivahdit pystymään torjumaan jopa yli 92 prosenttia kaikista maalille tulleista laukauksista. Käytännössä siis 30 laukauksesta voi sisään mennä ainoastaan 2,4 maalia.

Kiinnitä seuraaviin asioihin huomiota jääkiekon live-vedoissa

 • Seuraa kuinka paljon maalipaikkoja kullakin jääkiekkojoukkueella on pelin aikana, miten joukkue hallitsee kiekkoa sekä minkälaisia ovat kunkin joukkueen luomat maalintekotilanteet ja niiden laatu.

 • Miten toimivaa on joukkueen erikoistilannepelaaminen, eli yli -ja alivoimapelaaminen

 • Miten sujuu niin sanottu oman pään peli, eli esimerkiksi ajoittaiset kiekonmenetykset
 • Kuinka toimii hyökkäyspeli
 • Miten toimii käytännössä 5 vastaan 5 -peli, eli kumpi joukkue hallitsee pelitapahtumia tasakentin
 • Kuinka aloitukset toimivat pelin aikana?

Aloitukset ovat aina tärkeä signaali sekä yksittäisen pelaajan että myös joukkueen osaamisesta. Käytännössä jo noin kymmenen prosentin etu aloituksissa on huomattava, jolloin joukkue voi tavoittaa kiekon paljon useammin ja rakentaa sen avulla erilaisia pelitilanteita.

Yleistä on, että maalinedustalla kahinoidaan usein ja aloituksia tulee useita joka erässä, joten vedonlyöjän kannattaa pysyä tilanteiden tasalla.

Jokainen Unibetin vedonlyöntisivustolle rekisteröitynyt ja pelitilille rahaa tallettanut henkilö pääsee näkemään otteluita suorana Unibet TV:n avulla.

Tasokkaiden ja reaaliaikaisten Live-streamien avulla lähetetään MM-kisaotteluita ja tapahtumia, joita yleisesti näyttävät vain maksulliset tv-kanavat.

Kaikkialla maailmassa jääkiekkovedonlyönti on vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan. Hyvinä esimerkkeinä toimivat muun muassa NHL-liiga ja KHL-liiga.

unibet-jaakiekko-vedonlyonti1

Pre-match-vedot ja kohteet ovat livevedonlyönnissä erittäin suosittuja

Jääkiekko-vedonlyönnissä on tapana aina ennen tulevaa kautta lyödä vetoa eri liigojen piste- tai maalipörssin voittajasta. Vedonlyöjän tehtäväksi jää miettiä, että kenen puolesta kannattaa lyödä vetoa. Voittaako sama pelaaja kuin viime vuonna vai yllättääkö aivan joku muu, vielä lähes tuntematon pelaaja?

 • NHL tarjoaa huippukohteita

National Hockey League, eli NHL on monien mielestä maailman paras jääkiekkoliiga ja useat pelaajat ovat ottaneet NHL -jääkiekon vedonlyönnin omakseen.

 • Jääkiekon MM-kisat, vedonlyönti ja kertoimet

Jääkiekon MM-kisat ovat aina varma kevään merkki. Vedonlyönnissä jääkiekon MM-kisat sekä Nuorten U20 MM-kisat kiinnostavat suuresti sekä innokkaita vedonlyöjiä että jääkiekkofaneja.

Mobiilina veikkaaminen

Mobiilivedonlyönti, eli pelaaminen älylaitteen, kuten matkapuhelimen tai tabletin avulla on nykyään todella helppoa ja suosittua. Vetoa voi lyödä missä ja milloin vain silloin, kun se itselleen parhaiten sopii.

Unibet app toimii loistavasti siellä missä ikinä pelaaja onkin.

Pelaaja voi myös ladata oman vedonlyöntisovelluksen matkapuhelimeensa silloin, kun hänen päivittäisessä käytössään on iPhone tai Android -käyttöjärjestelmällä toimiva matkapuhelin. Unibet jaakiekko vedonlyonti app löytyy aina kätevästi Unibet sovellukset -sivulta. Vetoa voi lyödä myös kätevästi suoraan selaimen avulla Unibetin selainversiota hyödyntämällä.

Pelaaja löytää helposti kaikki jääkiekon aktiiviset livekohteet, jotka löytyvät sivuston vedonlyöntiaulasta Live-kuvakkeen alta ja livekohteiden vieressä on aina myös punainen kello, josta pelaaja tunnistaa helposti kaikki jääkiekon livevedot. Live-streamit pelaaja löytää hetkessä aulasta Unibet vedonlyöntisivuston Streaming-tekstin alta, jossa aivan live-streamin vieressä näkyvästä Unibet TV -logosta pelaaja tunnistaa aina parhaillaan livenä tulevan pelistreamin.

Unibet TV:n katsominen on mahdollista kaikille pelisivuston rekisteröityneille pelaajille, joiden pelitililtä löytyy rahaa, tai viimeisin veto on tehty 24 edeltävän tunnin aikana. Muuta ei vaadita, sillä talletuksen tehnyt pelaaja näkee silloin kaikki jääkiekon ja kaikkien muidenkin lajien ottelut suorana. Vetoa lyödäkseen pelaajan toki pitää tallettaa lisää rahaa pelitililleen, ja aina on mahdollista pelata myös mahdollisilla peleistä tulleilla voitoilla.

Unibet haluaa hemmotella pelaajiaan ja tarjoaa heille mukavan edun, eli ensimmäisen pelattavan mobiilivedon riskittömänä.

Käytännössä pelaaja suuntaa tabletillaan tai matkapuhelimellaan pelisivustolle osoitteeseen fi.unibet.com ja tekee valinnan single-vedon tai yhdistelmävedon välillä, joka on tarkoitettu pelattavaksi mihin tahansa meneillään olevaan tai tulevaan live- tai pre match- kohteeseen. Pelaaja voi lunastaa bonuksen aina pelitilin “Minun bonukseni –osiosta.”

Ei rekisteröitymistä mobiilina

unibet-jaakiekko-vedonlyonti3Unibet tarjoaa uusille pelaajille vedonlyöntibonuksen.

Erityisen tärkeää vedonlyöjälle on tietää bonuksen kierrätysvaatimuksen suuruus ja vedot, joissa bonuksen voi kierrättää.

 • Vedonlyöntisovellus

On Unibet yhtiön kehittelemä älylaitteella käytettävä mobiilisovellus.

Mobiilisovellus tarjoaa vedonlyöjälle mahdollisuuden kirjautua sisään missä ja milloin tahansa

älylaitetta käyttäen. Vedonlyönti onnistuu aina myös perinteisen tietokoneen avulla ja sovelluksesta löytyvät kaikki live-veikkauksen tiedot jääkiekkoa sekä muita urheilulajeja että myös hevosurheilua koskien. 

 • Vedonlyöntisovellus ja urheilun live-streamaus Unibet TV:n avulla

Sovelluksen ladattuaan pelisivustolle rekisteröitynyt ja pelitililleen tallettanut asiakas voi seurata livenä monta tuhatta vuosittain streamattavaa huikeaa urheilutapahtumaa älylaitteensa avulla. Unibet TV live-lähetyksineen on vedonlyöjälle todella uskomaton apu, jonka avulla voi tutustua joukkueisiin ja yksittäisiin pelaajiin sekä hevosurheiluun entistä paremmin.

Pelaajalla on siis aina myös mahdollisuus veikata suosittuja jääkiekkoa sekä muita avoinna olevia ja tulevia kohteita ennen ottelua ja livenä otteluiden kuluessa.